Veld 4

Veld 4

Verwacht

Veld 4 is ontworpen door architectenbureau Bedaux De Brouwer. Een bureau met veel ervaring in het ontwerpen van woningen.

Concept ontwerp Veld 4

De woningen kenmerken zich door een strakke vormgeving onderbroken door opvallende details op verrassende plekken en verrassende materialen. Geparkeerde auto’s zijn zoveel als mogelijk ‘weggewerkt’ in speciale parkeervakken. Dat laat ruimte voor verspringende rijtjes en veel openbare ruimte die bewoners deels zelf in kunnen vullen. Ook deze woningen krijgen weer een kenmerkende, lichte kleur dankzij de bijzondere baksteen die in ruime mate is toegepast. De woningen in deze fase zijn er in vele maten en prijsklassen. Van verrassende rijwoningen tot bijzondere twee-onder-één-kap woningen. Typisch Strijp R.

Verwachte planning

De laatste fasen voor Strijp R worden momenteel tegelijkertijd uitgewerkt. Dat betekent dat voor de resterende 3 velden de omgevingsvergunning is aangevraagd. De verwachting is dat deze in maart verleend zal worden.

De verkoop van de eerste fase, met daarin aanbod uit alledrie velden, zal in het tweede kwartaal van 2017 van start gaan. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang de uitnodiging als de verkoop van start gaat!

 

Kenmerken

Veld 4

  • Dit veld bestaat uit 81 woningen;
  • Ontworpen door architectenbureau Bedaux De Brouwer;
  • Diverse soorten woningen beschikbaar;