Image

5 leuke dingen om te doen in mei in Eindhoven

De lente is in volle gang en ook in de maand mei zijn er een heleboel leuke dingen te doen in Eindhoven. Wij zetten de leukste evenementen voor je op een rijtje waar je deze maand naartoe kunt gaan.

Evenementen Eindhoven mei 2017

BEVRIJDINGSDAG EINDHOVEN
Op 5 mei is het Bevrijdingsdag en in heel Eindhoven zijn er allerlei dingen te doen. Zo vindt op het Ketelhuisplein op Strijp S het Freedom is … Festival plaats. Op het festival komen muziek, cultuur, eten en sport samen. Meer informatie vind je op de Facebook-pagina.

DUTCH TECHNOLOGY WEEK 2017
Van 15 tot en met 20 mei vindt Dutch Technology Week plaats in Eindhoven. In deze week worden wonderlijke en innovatieve technologieverhalen gedeeld. Er zijn netwerkbijeenkomsten, inspirerende lezingen en workshops, ook voor kinderen! Heel Eindhoven (en dus ook Strijp S, dat vlakbij Strijp R ligt) staat in het teken van high tech. Bekijk het programma van de Dutch Technology Week hier.

LAKEDANCE 2017
Nog zin om een feestje mee te pakken deze maand? 20 mei is het weer tijd voor Lakedance op het strand van Aquabest, ten noorden van Eindhoven. Het evenement is al jaren een vaste waarde op de Eindhovense evenementenkalender en is altijd een succes. De line-up ziet er veelbelovend uit en het belooft weer een topfestival te worden! Kaartjes zijn nog verkrijgbaar vanaf € 39,50.

INDIA FESTIVAL EINDHOVEN
27 mei wordt Eindhoven omgetoverd tot een stukje India. Dan vindt namelijk het India Festival plaats. Loop mee met de vrolijke stoet die door de stad trekt en geniet van het fruit dat onderweg uitgedeeld wordt. De stoet eindigt in het centrum en daar wordt vervolgens volop verder gedanst en gegeten.

CSI EINDHOVEN
25 tot en met 28 mei vindt CSI Eindhoven plaats, een evenement uit de paardensport waarbij topcombinaties springwedstrijden met elkaar aangaan. Het evenement aan de Karpendonkse Plas is vrij toegankelijk en naast het het feit dat je kunt genieten van de topsport, is het ook een gezellig evenement waar je een hapje en drankje kunt nuttigen. Meer informatie over het event vind je hier.

Fotocredit: by Maurice Vinken / www.kleurstof.eu