Image

5 leuke dingen om te doen in Eindhoven in juni

De zomer is in zicht en in de maand juni staan er weer een heleboel leuke dingen op de planning in Eindhoven. We zetten de leukste evenementen voor je op een rij!

Evenementen Eindhoven juni 2017

EINDHOVEN CULINAIR 
Van 2 tot en met 5 juni is het Stadswandelpark van Eindhoven omgetoverd tot Eindhoven Culinair, een feest voor alle zintuigen. Meng je in de bruisende gezelligheid, neem plaats op een van de sfeervolle terrassen en geniet van een hapje, een drankje en entertainment. Een toegangskaart kost €7,50 en meer informatie vind je op de website van Eindhoven Culinair.

MUZIEK OP DE DOMMEL 
Van 2 tot en met 4 juni kan iedereen, jong en oud, genieten van concertprogramma’s in en rondom de Dommel op het TU-terrein. Orkesten, ensembles en solisten komen Eindhoven verblijden met prachtige muziek. Er is een Spaanse avond, een kindermuziektuin, dit mag je niet missen! Toegang is gratis. Meer informatie vind je hier.

BIER & BIG SUMMER FESTIVAL
Het eerste weekend van juni barst het van de evenementen in Eindhoven. Zo vindt 3 juni het Bier & Big Summerfestival plaats op het Ketelhuisplein op Strijp S. Denk: zomerse bieren, de beste brouwers uit binnen- en buitenland en heel veel lekkers van de Ketelhuis buitenkeuken. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro. Klik hier voor meer informatie.

GROOTS MET EEN ZACHTE G
Van 8 tot en met 11 juni staat Guus Meeuwis in het Philips stadion met zijn Groots met een zachte G concerten! Het is alweer de 12e editie van zijn populaire concertreeks. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor verschillende concerten. Wees er snel bij!

TREK FOOD TRUCK FESTIVAL
De eerste editie van Festival TREK in Eindhoven was een succes en daarom keert het food festival dit jaar terug! Het Eindhovense Stadswandelpark wordt 16 tot en met 18 juni omgetoverd tot foodwalhalla. Geniet van een gezellige sfeer, lekkere hapjes en drankjes en goed gezelschap! De toegang is gratis. Ook erg leuk om met de kinderen naartoe te gaan, want daar wordt ook genoeg voor georganiseerd!