Image

Laatste kans

Strijp R is bijna klaar. De velden 3 en 6 zijn verkocht, maar er is nog een aantal stadswoningen beschikbaar op een unieke plek in veld 4. Pak jij de laatste kans om hier te wonen?


 Image

Unieke locatie aan het park

De stadswoningen in veld 4 hebben een unieke ligging: aan het park. Zo geniet je vanuit je woonkamer vol van het wijdse groene uitzicht op het Zoompark. Wie van koken houdt, kan z’n hart ophalen in de grote leefkeuken aan de tuin. De woonkamer is woningbreed en ligt een paar treden lager dan de leefkeuken. Wil je de keuken liever aan het park? Dat kan ook! Ook boven heb je een zee aan ruimte: een hoofdslaapkamer met inloopkast, drie slaapkamers, een (casco) tweede badkamer, een afgesloten wasruimte én een entresol met vlizotrap.


 Image

Hoogwaardige afwerking

Strijp R is geen standaard nieuwe wijk, zoals een vinexwijk midden in een weiland. Integendeel. Strijp R wordt gebouwd op historische grond, waar nieuwbouw wordt gemixt met oude, industriële panden die een nieuwe bestemming hebben gekregen. Zo wordt er gebruikgemaakt van stenen in een warme tint, die mooi aansluiten bij de groene omgeving.

Mooiste plekje van Eindhoven

Als je ergens mag spreken van het beste van twee werelden, dan is het wel Strijp R. Met aan de ene kant de groene omgeving van Landgoed De Wielewaal en het Philips de Jonghpark en aan de andere kant een nagenoeg rechte lijn via Strijp S en het Philips Stadion naar het centrum van Eindhoven. Je fietst zo de stad in, maar met de auto zit je ook zo op de snelweg.

Toekomstige bewoners

Hoe is het nu eigenlijk om op Strijp R te wonen? In deze webserie ‘Strijp R aan het woord’ gaan we in gesprek met bewoners van Strijp R en nemen we een kijkje in hun woning. Dit keer aan het woord: Mourad en Dieneke. Zij hebben een type P woning gekocht in veld 4. De fundering is gelegd en we nemen samen met Mourad en Dieneke een kijkje bij hun kavel op Strijp R. Bekijk de video hieronder.

Strijp R aan het woord